Látványtervezés

Több évtizedes tervezői rutinunknak köszönhetően a legbonyolultabb helyzetekből is minden nap örömmel használható fürdőszobai megoldásokat varázsolunk. Nálunk a tervezés nem látványképekkel zárul, hanem pontos terméklistával és árajánlattal. Igényes burkolatokkal, szaniterekkel, csaptelepekkel és zuhany megoldásokkal járulunk hozzá, hogy ügyfeleink fürdőszobája mindennapos megújulás üdítő helyszíne legyen.

Tudjuk, hogy milyen nehéz a burkolatokat, szanitereket és csaptelepeket saját helyiségeiben elképzelni, ezért mi valamennyi látványtervünket díjmentesen biztosítjuk a hozzánk ellátogató és nálunk vásárló ügyfeleinknek.

Jelentkezzen be hozzánk, hogy pontosan lássa, milyen eredményre számíthat otthonában!

Mire lesz szükségünk a látványtervek elkészítéséhez?

Mindenképpen hozd magaddal az alaprajzot!

Ha rendelkezel a házad, lakásod eredeti terveivel, akkor lehetőség szerint hozd magaddal már az első megbeszélésre a fürdőszoba vagy a berendezni kívánt helyiség alaprajzát. Ha nincs ilyen, akkor egy kockás papírra igyekezz minél pontosabban felrajzolni, hogy milyen elrendezésű és méretű helyet kívánsz berendezni.

Inspirálódj!

Egészen más szép katalógusképeket nézni vagy megtapintani és úgy szemügyre venni kerámia burkolatokat, szanitereket. Üzletünk rendszeresen megújuló bemutató sarkaiban a ízelítőt kapsz a lehetőségekből, miközben a legizgalmasabb termékeket tekintheted meg a valóságban.

Sokszor egészen átalakítja az elképzeléseket, amikor látod milyen hatású egy burkolat vagy egy fürdőkád a valóságban. Nagyon inspiráló, tehát használd ki ezt a lehetőséget!

Szánj rá időt, hogy megismerhessük az elképzeléseidet, igényeidet!

Tele vagy elképzelésekkel és ötletekkel, aminek örülünk. Egyeztess szakértőinkkel előre időpontot és legyen elég időd arra, hogy közösen átbeszéljétek mit szeretnél viszontlátni. Biztos lehetsz abban, hogy munkatársunk további jó ötleteket ad, hogy a legjobbat hozzák ki abból a térből, ami rendelkezésedre áll.

Mondd el véleményedet, kéréseidet!

Véleményed fontos számunkra! Ha bármin változtatnál, tudasd velünk időben és közösen biztosan találunk igényeidhez igazodó terméket, megoldást.

Inspirálunk

Nézd meg az általunk készített látványterveket és meríts ihletet saját tereidhez!

Segítünk

Segítünk megtalálni a megfelelő megoldásokat és irányvonalat. Igazodunk a lehetőségeidhez és igényeidhez!

Megtervezzük

A hozzánk ellátogató és nálunk vásárló ügyfeleinknek valamennyi látványtervünket díjmentesen biztosítjuk.

BLOG