LÁTVÁNYTERVEZÉS

INSPIRÁLÓDJ!

Nézd meg az általunk készített látványterveket és meríts ötletet saját tereidhez.

Segítünk!

Segítünk megtalálni a megfelelő megoldásokat és irányvonalat, igazodunk a lehetőségeidhez és igényeidhez.

LEGYEN NEKED IS!

A hozzánk ellátogató és nálunk vásárló ügyfeleinknek valamennyi látványtervünket díjmentesen biztosítjuk.

TERVEZÉSI TANÁCSOK

Mindig hozz magaddal alaprajzot!

Ha rendelkezel a házad, lakásod eredeti terveivel, akkor lehetőség szerint hozd magaddal már az első megbeszélésre fürdőszobád vagy a berendezni kívánt helyiség alaprajzát. Ha nincs ilyened, akkor egy kockás papírra igyekezz minél pontosabban felrajzolni, hogy milyen elrendezésű és méretű helyet kívánsz berendezni.

Nézz körül bemutatótermünkben!

Egészen más szép katalógusképeket nézni vagy megtapintani és úgy szemügyre venni kerámia burkolatokat, szanitereket. Üzletünk rendszeresen megújuló bemutató sarkaiban a ízelítőt kapsz a lehetőségekből, miközben a legizgalmasabb termékeket tekintheted meg a valóságban.

Sokszor egészen átalakítja az elképzeléseket, amikor látod milyen hatású egy burkolat vagy egy fürdőkád a valóságban. Nagyon inspiráló, tehát használd ki ezt a lehetőséget!

Szánj elég időt arra, hogy megismerhessük az elképzeléseidet!

Tele vagy elképzelésekkel és ötletekkel, aminek örülünk. Egyeztess szakértőinkkel előre időpontot és legyen elég időd arra, hogy közösen átbeszéljétek mit szeretnél viszontlátni. Biztos lehetsz abban, hogy munkatársunk további jó ötleteket ad, hogy a legjobbat hozzátok ki abból a térből, ami rendelkezésedre áll.

Mondd el a benyomásaidat a tervekről!

Véleményed fontos számunkra! Ha bármin változtatnál, tudasd velünk időben és közösen biztosan találunk igényeidhez igazodó terméket, megoldást.