4+1 kerámiaburkolat kollekció, amivel nem lőhetsz mellé

Szerző: | 2023 dec 28 | burkolat, Egyéb kategória, fürdőszoba, kerlite, kültér

A kerámiaburkolat gyártók évről évre szebbnél szebb és változatosabb textúrájú burkolatokkal rukkolnak elő. Fontosnak tartjuk a trendek követése mellett, hogy kínálatunk számos modern klasszikusnak számító szériát is tartalmazzon. Bejegyzésünkben öt olyan kollekciókat mutatuk be, amelynek segítségével teljesen kortalan hatást érhetünk el, így a következő szériákkal biztosan nem fogsz mellé lőni, ha időtálló, hosszútávon tartós padlóburkolatot keresel.

Margres – Subway

Margres Subway a modern városi környezet padlóit és falait képezi le a széria kerámialapjain. A lapcsalád a beton anyagszerű megjelenését kombinálja a mikrocement öntött, homogén felületével. A széria szürkés-bézses, semleges árnyalatai tökéletesen belesimulnak a kortárs építészet letisztult téri világába.

LEA Ceramiche – Nextone

A Nextone kollekció a LEA Ceramiche egyik legnépszerűbb kőhatású szériája. A lapok textúráján egy képzeletbeli kőhatást láthatunk, melyet négy különböző kőbánya legszebb mintázatainak variációjából álmodtak meg. A Nextone széria hagyományos 9 mm vastag  60×60 cm és 45×90 cm méretű burkolatain a időtlen szépség és az innováció tökéletes találkozását láthatjuk.  A gyártó speciális PROTECT antibakteriális összetételével támogatja a biztonságos, higiénikus térhasználatot minden egyes burkolatával. A LEA Ceramiche Nextone széria négyféle színárnyalatban jeleníti meg a természetes kő textúrát és a letisztult modern formavilágot. A kollekció egy igazi jolly-joker azok számára, akik a látványos és funkcionális szempontból is kiváló megoldásokat keresik.

LOVE Tiles – Nest

Természet ihlette tiszta árnyalatok, nyers kőfelületek jellemzik a LOVE Tiles Nest mázas kerámia kollekciót. A burkolatcsalád létrejöttét a nyugodt, védelmező otthonos lakóhely ihlette. A széria elegáns bézs és a szürke árnyalatú matt 60×60 cm méret padlóburkolatait különleges hosszanti formátumú 35×100 cm méretű selyemfényű falburkolatok egészítik ki. 

LOVE Tiles – Marble

Márvány kortárs értelmezését mutatja be a LOVE Tiles Marble kollekció. A széria elegáns és finom erezetét 60×60 cm méretű padlóburkolatokon és 35×100 cm méretű falburkolatokon jeleníti meg a gyártó. A LOVE Tiles fejlett gyártás technológiájának köszönhetően a kerámialapok felületén nem találkozunk minta ismétléssel. A fehér, bézs világosszürke és barna márványhatású lapokat tartalmazó kollekció padló- és falburkolatai kedvező ár-érték arányban kínálnak időtlen megoldást a klasszikus fürdőszobák rajongóinak.

LOVE Tiles  – Sense

A széria alapját anyagában színezett kőporcelán padlólapok adják, melyek négyféle, hideg- és melegszürke árnyalatban érhetők el. A kollekció különlegessége, hogy a selyemfényű felületek mellett a gyárcsoport új felületképzése az úgynevezett SoftToch felületi megmunkálás is bemutatkozik, mely durva felület érdesítés nélkül, alkalmassá teszi a lapokat a kül-és beltéri használatra. A kollekciót kifejezetten jól használhatjuk, ha határtalan designt, ugyanakkor biztonságos térhasználatot szeretnék teremteni otthonunk külső és belső tereiben.

Ha te is megtaláltad a felsorolásban a kedvencedet, látogass el hozzánk, bemutatótermünkben valós, életnagyságú mintákkal segítünk megtalálni a számodra legmegfelelőbb megoldást.  Nálunk vásárló ügyfeleinknek ingyenes látványtervezés szolgáltatással állnak rendelkezésére, hogy pontosan lássák, milyen eredményre számíthatnak otthonukban. Szakképzett kollégáink a legbonyolultabb téri helyzetből is minden nap örömmel használható tereket teremtenek.

BEJELENTKEZÉS