Mivel burkoljuk kint?

Szerző: | 2023 ápr 5 | burkolat, kültér, száraz burkolás

Végre itt a jóidő, hamarosan nyílnak a hívogatóbbnál hívogatóbb kültéri helyek. 

Ha te is egy gyönyörű teraszon szeretnéd eltölteni az idődet, amit könnyű kivitelezni és karbantartani,  esetleg egy idő után elbontani és később újra építeni, ami hosszú távon is garantált magas minőséggel rendelkezik, biztosan nem fagy fel télen és még csúszni sem csúszik nedves időjárásban, akkor 20 mm vastag kerámia lapjainkat és Impretek rendszerét neked találták ki!

Miért különlegesek a 20 mm vastag kerámialapok?

Ezeket a lapokat kifejezetten kültéri burkolásra fejlesztették, rendkívül magas a teherbírásuk, alkalmasak teraszok, járdák, autóutak, parkolók és garázsbejárok burkolására lakó- és középületek esetén is. Felületük csúszásgátlással alakították ki,  R10 és R11 cipős és B vagy C mezitlábas értékkel akár kültéri medencék körül is biztonsággal használhatók. A lapok felületét könnyű karbantartani, teljes egészében sav- és lúgállók, UV állók és a kollekcióink többsége speciális antibakteriális eljárással készül.

Az anyagában színezett 20 mm vastag kerámialapok további előnye, hogy a burkolat karcálló és színtartó. A lapok kopás- és fagyállóságára akár 20 év garanciát is vállalunk.

Az általunk képviselt gyártók rendszerben gondolkodnak, ezért lehetőség van a beltéri és kültéri burkolatokat teljes egészében összehangolni, kedvező időjárás esetén a külső és a belső tereket vizuális kompromisszum nélkül összenyitni.

A 20 mm vastag kerámialapokat többféleképpen lehet lerakni hagyományos ragasztással gépjármű terhelés is időtálló megoldást nyújtanak. A lapok ezen kívül tömörített kavicságyra is fektethetőek, járdák, parkok kerti utak burkolataként. A legegyszerűbb és legidőtállóbb installás az Impertek rendszerével lehetséges. 

Mit tud az Impertek rendszer?

Az Impertek kültéri tappancsos álpadló rendszer, amely közterületek, teraszok, tetőkertek esztétikus, praktikus és időtálló burkolásához kínál egyedülálló megoldást. A tappancsok 10 mm és  1020 mm között egyszerűen és gyorsan állíthatók. A 20 mm vastag kerámia lapok a sarkoknál alátámasztva, ragasztás nélkül helyezhetők ez Impertek tappancsokra. 

A tappancsokat bármilyen szilárd, akár szintkülönbségekkel teli aljzatra vagy közvetlen a vízszigetelésre lehet elhelyezni mindenféle mechanikai rögzítés és ragasztás nélkül. A tappancsok feje a lapok között 2 vagy 4 mm vastag fugahézagot tart így a burkolatok felületére érkező csapadékot a burkolatról elvezeti ez a fajta kialakítás. Mivel ez Impertek rednszer teljes egészében száraz technológiával készül a burkolat felfagyásmentesen kivitelezhető. A burkolat alatt kialakuló légtérben lehetőség van gépészeti felépítmények vagy vezetékek kialakítására, könnyű karbantartására.

 Az Impertek további előnye, hogy bármikor megbontható és újra rakható a rendszer a burkolatok és a tappancsok is teljes egészében sérülésmentesek maradnak és bármikor újra instalállhatók. 

Ha nem csak szemet gyönyörködtető, hanem kiváló minőségű, időtálló és feladatuknak megfelelően funkcionáló kültéri burkolatot keresel bemutatótermeinkben életnagyságú Impertek installációval és valós mintákkal segítjük döntésedet.