IMPERTEK ÁLPADLÓ RENDSZER

Külső és belső tér közötti szintkülönbség áthidalására az Impertek rendszer egyedülálló megoldását javasoljuk, mely segítségével a 20 mm vastag kerámia burkolatokat mm pontosan elhelyezhetjük.

A széles elemkészlettel rendelkező Impertek álpadló lábak 10-1020 mm között állíthatóak, így a legkülönlegesebb esetekben is kiegyenlített, sík felületet hozhatunk létre segítségükkel, legyen szó akár kisebb akár nagyobb szint ugrásról a rendszer stabil és biztonságos megoldást kínál. 

TERMÉK CSALÁDOK

MiniMart | PrimeUp

A MiniMart Támaszok, állítható magasságúak. A MiniMart Támaszok teljes magassági tartománya 10 és 37 mm között van, és minden egyes elem 400 kg terhelést képes elviselni..

Katalógus

MINIBALACE

Az IMPERTEK legújabb fejlesztése az alátámasztó “tappancsok” tetejére kerülő minden irányban mozgó fej.
Ez a teljesen új innováció lehetővé teszi a dőlések automatikus korrigálását 5 fok-ig. 25 és 377 mm között állítható.

Katalógus

MEGAMART

A MegaMart támaszok magassága 35 és 1020 mm között állítható,teherbírásuk 1000 kg. A folyamatos milliméter állítócsavarral ellátott fejnek köszönhetően az alap és a fej közötti csavar lehetővé teszi a már lerakott padlózat utólagos
állítását.

Katalógus

ELŐNYÖK

SPECIÁLIS ELEMEK

A különféle Clips-ek lehetővé teszik a teraszok függőleges lezárását 8 cm feletti magasságnál. A rozsdamentes anyagból kialakított rögzítő párok tökéletes megoldást kínálnak a függőleges burkolati elemek stabil megtámasztásához.