Élénk színek a fürdőszobában

Szerző: | 2023 febr 23 | burkolat, csaptelep, érdekesség, fürdőszoba, nagytáblás burkolat, szaniter

A klasszikus visszafogott, letisztult földszínek helyett egy igazi WOW! élményt szeretnél átélni, ha belépsz a fürdőszobádba? Szereted a kontrasztokat, az élénk színeket és az izgalmas felületekket? Hoztunk 4+1 tervezői tippet, hogyan tudsz harmonikus megjelenést kialakítani erőteljes piros, kék és mélyfekete burkolatainkkal.

1.Tartsd meg az egyensúly!

A színes lapok akkor nem válnak nyomasztóvá egy térben és mutatnak igazán jól ha mértékkel használjuk őket. Érdemes melléjük a padlóra és / vagy a falra földszínű, semleges árnyalatot vagy fahatású burkolatot választani, amelyek érvényesülni hagyják az élénk színű lapokat.

2.Meleg árnyalatokat válassz!

Minden színből van hidegebb és meleg tónusú változat mi fürdőszobákba a meleg színű árnyalatokat javasoljuk. Ezek amellett, hogy mélységet adnak a térnek otthonosabb, bensőségesebb hangulatot teremtenek

.

3. Egységes csaptelep kollekció!

A fekete csaptelepek töretlen népszerűségnek örvendenek, tudtad, hogy már vannak olyan fürdőszobai csaptelepeink, amelyekből minimális árkülönbséggel érhetők el a matt fekete változatok? Színes burkolatokhoz mi ezeket a szériákat javasoljuk a króm megoldás helyett. 

4. Emelj ki egy falat!

A kollekciók szinte mindegyike tartalmaz, úgynevezett dekorlapokat, amelyek mintázata izgalmasan megmozgatja a lapok felületét. A háromdimenziós burkolatok lendületes figyelemfelkeltő hátteret teremtenek a helyiségben.

4+1. Ha még ezen felül is igényelsz valami igazán exkluzív megoldást. 

Fémhatású burkolatok további fokozhatod a helyiség különlegességét. Vannak olyan kollekcióink, amelyekben többféle mintázattal arany, ezüst és bronz színű dekorlapok is elérhetők. A kevesebb itt is több, csak egy-egy falon javasoljuk a használatukat.

Biztos te is belefutottál már abba, hogy élőben teljesen máshogy nézett ki egy-egy felület, szín, mint ahogy elképzelted a katalógus kép alapján. Színes burkolatoknál mindenképp javasoljuk, hogy rendelés előtt nézd meg élőben a terméket. Mi évről-évre az európai szakmai kiállítások legjavát hozzuk el pécsi bemutatótermünkbe, ahol valós, életnagyságú minták segítségével mutatjuk be a legfrissebb design trendeket és legújabb kollekciókat. 

Jelentkezz be hozzánk, hogy pontosan lásd, milyen eredményre számíthatsz otthonodban!