CSALÁDOS  VAGYOK

 • kep

  Családos vagyok

  Csúszásgátló bevonattal ellátott zuhanytálcák

  Az ugra-bugráló gyerekeknél a fürdőszoba egy veszélyforrás lehet, ha nem gondoskodunk biztonságukról.

  Szerencsére a gyártók ma már felkészültek erre a problémára és kínálatukban megjelennek azok a bevonattal ellátott zuhanytálcák és kádak, amelyek biztonságossá teszik a fürdést és zuhanyozást.

  A gyermekek iránti felelősség közös ügyünk, ezért soha ne felejtsd el megemlíteni munkatársunknak a tervezésnél, hogy a kicsikre való tekintettel ilyen megoldásokat ajánljon neked.

  Tudjon meg többet
 • kep

  A fürdőszoba velünk együtt alakul

  Kis gyerek kis gond

  Kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond? Biztosan te is hallottad már ezt a mondást, de mi itt az Átriumnál nem hiszünk ebben a dologban. Szerintünk egyik sem gond, sőt ők jelentik a legnagyobb örömet, viszont időről-időre át kell gondolnunk lakásunk berendezését és ebbe a gyerekek korát és igényeit mindig számításba kell vennünk.

  Nincs ez másképpen a fürdőszobában sem. Lehetsz tehát kisgyermekes szülő vagy kamaszokkal együtt élő, segítünk, hogy otthonod együtt változzon veletek.

  Tudjon meg többet
 • kep

  A gyerekkor játék és felfedezés

  Mi lenne a világból játék nélkül

  A gyermekek világa egész nap játék és felfedezés. Mindenhol az újat keresik, miközben maguk is alkotnak.

  Miért ne legyen így a fürdőszobában is. Ehhez csak a biztonságukról és a helyiség funkcionális használatáról kell gondoskodnunk, illetve rájuk is gondolva megtervezni.

  Segítünk neked gyermekbarát fürdőszobát tervezni, ahol kicsinek, nagynak egyaránt jó lenni.

  Tudjon meg többet
 • kep

  Hogy a forróvíz ne okozzon galibát

  Hőfokszabályzó csaptelepek és kádtöltők

  A gyerekeknél legyen az kicsi vagy nagyobbacska, gyakori probléma, hogy  a kádtöltő csapból vagy a zuhanyból csak a meleg vizet nyitja meg, így a hirtelen kiömlő forróvíz a hidegvizes keverés elmaradása miatt leforrázhatja a gyermek kezét. Termosztáttal is ellátott csaptelepeink ezt a problémát orvosolják, mert a hőfok előre beállítható, így mindig egyenletes hőmérsékletű víz folyik belőlük. Tervezéskor kérjen tanácsadónktól bővebb felvilágosítást!

  Tudjon meg többet
A www.atrium-burkolat.hu oldal ún. cookie-kat használunk szolgáltatásaink teljesebb körű biztosításához.
Elfogadom
Elfogadom