MINDENEM A  WELLNESS

 • kep

  Egységben látni

  Nem kötünk kompromisszumot a minőségben

  Sokszor az ember úgy gondolja, hogy egy-egy szokatlan méretű helyiség vagy fürdőszoba csorbíthatja a minőségről alkotott elképzelésünket, mert nem tudjuk mivel és hogyan érhetnénk el a vágyott állapotot.

  Hidd el, hogy itt az Átrimban tudjuk a megoldást! Tervező munkatársaink több ezer fürdőszoba megtervezezésén vannak túl, és a gyártói katalógusok, illetve lehetőségek teljes spektrumában gondolkodnak.

  Bízd magad rájuk és tervezz olyan fürdőszobát, amit igazán szeretnél!

  Tudjon meg többet
 • kep

  Építünk a hangulatra

  Különleges kádak, jacuzzik

  A wellness ma már nem csak egy technikai megoldást jelent, hanem hangulatot, terápiát és mindazt, ami neked fontos, hogy regenerálódj és kikapcsolódj otthonodban.

  Az Átrium Kft-nél a legnevesebb európai gyártók wellness és spa megoldásait találod meg, így nem kell lemondanod a hidroterápiás kényeztetésről kül- és beltéren egyaránt.

  Fények, masszázs és egy kis lazulás. Hogy legyen miből lendületet venni.

  Tudjon meg többet
 • kep

  Mindenem a Wellnes

  Elegáns zuhanykabinok és hidromasszázsok

  Nem mindig van időnk wellness központokba járni, de a kikapcsolódás, de miért is kellene, ha otthon is előállíthatjuk ezt az élményt.

  A regenerálódás egyik kiemelten fontos helyszíne a fürdőszoba, ahol ma már nem nehéz megteremteni az aktív pihenés és feltöltődés feltételeit. Hidromasszázs kádjaink, zuhanykabinjaink és jacuzzi medencéink minden igényt kielégítenek és nálunk biztosan megtalálod a legmegfelelőbb megoldást.

  Tudjon meg többet
A www.atrium-burkolat.hu oldal ún. cookie-kat használunk szolgáltatásaink teljesebb körű biztosításához.
Elfogadom
Elfogadom