ÉN  VAGYOK A KÖZÉPPONTBAN

 • kep

  A fürdőszoba külön világ

  Az exkluzivitás felsőfoka

  A fürdőszoba sokszor egy más világ, itt azokat az exkluzivitásokat is megengedheted magadnak, amiket a lakás más részein nem szeretnél, de itt örömmel látnád és használnád nap, mint nap.

  Legyél hát a Napkirály, engedd szabadjára a fantáziádat és tervezz rusztikusabban, legyen ez a Te birodalmad, ahol minden olyan, amilyennek te szeretnéd.

  Tudjon meg többet
 • kep

  Az első benyomásról

  Üzletfeleim megbecsülik a minőséget

  Ha üzletet, boltot vagy rendelőt vezetsz, biztosan nem kell mondanunk mennyire fontos az első benyomás, amit abban a térben nyújtasz, ahová üzletfeleidet várod.

  Egy jól megválasztott minőségi burkolat, a legbeszédesebb amikor termékeidet és szolgáltatásaidat bemutatod ügyfeleidnek, mert nem csak kiemeli őket, de arról is árulkodik, hogyan gondolkodsz, mennyire vagy részletekbe menően figyelmes.

  Az Átrium Pécs és baranyai régió legnagyobb burkolóanyag választékát kínálja neked.

  Tudjon meg többet
 • kep

  Design-t nyújtunk mindenkinek

  Szélsőségesen elegáns

  Egy kicsit fiatalosabban gondolkodsz és úgy érzed a stílusodnak nincs megfelelő szaniter. Felejtsd el az előítéleteidet és nézd meg extravagáns kádjainkat, amelyekkel átírhatod mindazt, amit korábban a fejedben őrizgettél ezzel kapcsolatban.

  De nincs ez másképpen a burkolatok terén sem, ott is magára találhat minden korosztály.

   

  Tudjon meg többet
 • kep

  Harmóniában élni otthon

  Szeretem a tárgyaimat

  Otthonunk belső énünk egyik legpontosabb kifejeződése. Ha szereted a használati tárgyaidat és szeretnéd, hogy szépségük kifejezésre jusson, akkor fordíts figyelmet arra is, hogy milyen környezetben helyezed el azokat.

  Ennek egyik legfontosabb alapja a burkolatok jó megválasztása. Mindegy, hogy a minimalista, extravagáns vagy az elegáns stílus kedvelője vagy, csak úgy tudod megmutatni stílusod, ha már az elején jól döntesz, hogy milyen legyen az alap.

  Az Átrium Kft. bemutatóterme Pécs legnagyobb prémium minőségű hideg-meleg burkolatválasztékával vár.

  Tudjon meg többet
A www.atrium-burkolat.hu oldal ún. cookie-kat használunk szolgáltatásaink teljesebb körű biztosításához.
Elfogadom
Elfogadom