MEGÉRINT A  TERMÉSZET

 • kep

  Bútorok, kiegészítők

  A lényeg a részletekben bújik el

  A természetesség, a letisztult design csak a legjobbak erénye lehet. Kevés gyártó veszi fel portfóliójába ezt az irányvonalat, mert ez olyan rétegigény, amit nehéz kiszolgálni és ugyanakkor nagyon különleges ízlést igényel.

  Az Átriumban segítünk megtalálni számodra azokat a gyártókat, akik ebben az irányzatban a legjobbnak számítanak, hogy elképzeléseid megvalósulhassanak. Bátran mutasd meg, hogy téged mi inspirál és mi megmutatjuk, hogyan valósíthatod meg álmaidat.

  Tudjon meg többet
 • kep

  Lehet így is

  Olyan egyszerű, hogy az már szép

  Néha a legegyszerűbb formák kellenek, mert unod már a finomkodást vagy mert rájössz, hogy letisztultság segít felismerni a formák valódi szépségét. Olasz és spanyol formatervezők útján tudunk neked olyan burkolatokat, bútorokat és kiegészítőket mutatni, amitől még a skandinávoknak is leesne az álla.

  Ha hétvégi házadba vagy éppen otthonodba igazán természetes vagy megoldásokat keresel, itt az Átriumban megtaláljuk a választ rá.

  Tudjon meg többet
 • kep

  Legyen mindenhol virágom

  A szomszéd fürdőszobája mégsem lehet zöldebb

  A fürdőszoba nem csak burkolat, szaniter és csaptelep. A fürdőszoba egy dzsungel, ha te is úgy akarod. Növényeid jól fogják érezni magukat egész évben ha megfelelő helyet találsz nekik. Persze ez nem jelenti azt, hogy le kellene mondanod a praktikumról és designról.

  Az Átrium Kft. rendkívül széles kinálattal rendelkezik bútorok és kiegészítők vonatkozásában is, így ha fürdőszobádban a textiliák és pipere dolgaid mellett a növényeidet is szeretnéd a közeledben tudni, nálunk biztosan megtalálod a megoldást.

  Tudjon meg többet
 • kep

  A fának minden árnyalata

  Burkolat-varázslatok

  Nincsenek könnyű helyzetben azok, akik szeretnének fa vagy fahatású falburkolatokat találni.

  Pedig a burkolat minden enteriőr meghatározó eleme, ami kiemelheti, de el is nyomhatja bútoraink és egyéb tárgyaink szépségét, formáját. Ezért amikor hozzánk az Átriumhoz jössz mindig kérd tanácsadóink segítségét, akik készségesen megmutatják neked azokat a lehetőségeket, amiket ma a legjobb európai gyártók nyújtanak.

  Talán  te is meg fogsz lepődni, hogy a fának mennyi árnyalata és hangulata van.

  Tudjon meg többet
 • kep

  Csak természetesen

  Az egyszerűség nem is olyan egyszerű

  Néhány tengerpartról emlékbe elhozott csigaház és korallág nem biztos, hogy természetközeli állapotot teremt a fürdőszobádban. Az egyszerűség és a natur szépség kedvelői bizony bajban vannak, ha a hazai forgalmazóknál keresnek stílusuknak megfelelő burkolatokat és kiegészítőket.

  Bizony az egyszerűség nem is olyan egyszerű és ami fontosabb, nem keverhető össze az igénytelenséggel.

  Ha az eső bizsergető érzését keresed vagy szeretnél letisztult szanitereket és burkolatokat látni a fürdőszobádban az Átriumban megtalálod.

  Tudjon meg többet
A www.atrium-burkolat.hu oldal ún. cookie-kat használunk szolgáltatásaink teljesebb körű biztosításához.
Elfogadom
Elfogadom