MINŐSÉGET  KERESEK

 • kep

  Minőséget keresek

  Különleges 3D-s falburkolatok

  Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, eget quam. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Donec sed odio dui.

  Tudjon meg többet
 • kep

  A minőség

  A minőség mindenre vonatkozik

  Amikor a minőségről gondolkodsz sohasem csak egy dolog jár a fejedben. Ezzel mi is így vagyunk. Nem kiragadunk valamit, hanem rendszerben gondolkodunk. Tervezéskor egységes és szélsőségességmentes megoldásokat állítunk össze, ahol ügyelünk arra, hogy egyöntetűen magas minőséget kapjál, ami hosszú időn keresztül szolgál téged.

  Erre garancia az Átrium Kft. több évtizedes tervezői tapasztalata. Pécsett elsőként alkalmaztuk a Németországban már régóta elismert ViSoft látványtervezői és anyagkalkulációs rendszert.

  Tudjon meg többet
 • kep

  A minőség észrevétlen

  Csak használjuk, mert működik

  A minőség sokszor az észrevétlenség köntösébe burkolózik.

  Egy jó fürdőszoba sokszor magától értetődő könnyedségel szolgál ki bennünket, és mi ezt tekintjük természetesnek, mert tapasztalatunk szerint az olcsóságért sokszor nagy árat kell fizetni.

  Az Átrium Kft-nél a tervezés során beépített és felhasznált anyagok, szerelvények, szaniterek a nálunk forgalamzott prémium márkák okán kimagasló teljesítmény/ár aránnyal rendelkeznek.

  Tudjon meg többet
 • kep

  A minőség a részletekben bújik meg

  Értünk hozzá

  Lehetsz új otthon teremtő vagy éppen lakás felújító, magadban mindig elhatározod, hogy csak és kizárólag minőségi anyagokat és megoldásokat fogsz alkalmazni. Aztán ahogy szembesülsz azzal, hogy mennyi minden részletet kellene ismerni az egyes építészeti, gépészeti vagy éppen anyagmeg

  Tudjon meg többet
A www.atrium-burkolat.hu oldal ún. cookie-kat használunk szolgáltatásaink teljesebb körű biztosításához.
Elfogadom
Elfogadom