FÓKUSZBAN A  DESIGN

 • kep

  Szín, forma, stílus

  A jó burkolat az alapja mindennek

  Egy modern lakás elképzelhetetlen igényes burkolatok nélkül. Ezek meghatározóak, mert kiemelik minden bútorodnak és kiegészítőnek a formáját, érzékelhetővé teszik a tereket.

  Fontos azért is komolyan venni, mert amíg a lakásodat, szobáidat sokszor fogod az évek alatt átrendezni, a burkolatok sokkal hosszabb időre szólnak.

  Nálunk az Átriumban több ezer hideg és meleg burkolat közül válogathatsz közvetlenül a legjobb európai gyártóktól.

  Tudjon meg többet
 • kep

  Retroban utazom

  Ha bejön neked a retro

  A 60-as 70-es évek kortalan stílusa már jó ideje reneszánszát éli. Vagy megörökölted a nagyi szépséges réi bútorait? Bármelyik ok miatt, de ha szereted a régi holmikat, semmi sem fogja őket úgy kiemelni, mint a letisztult modern burkolat.

  A retro éppen attól válik izgalmassá, hogy elválik a környezetétől és szokatlan mégis harmónikus belső világot teremt kettőjük alkalmazása. Ne félj az eklektikusságtól, mindenki meg fogja csodálni szobáid hangulatát, csak jól kell megválasztani a hátteret.

  Tudjon meg többet
 • kep

  Mindenem a Wellnes

  Különleges és merész falburkolatok

  A falburkolatok fantasztikus fejlődésen mentek keresztül az elmúlt években. Nem csak anyagukban, de plasztikuságukban is egészen más minőséggel tudunk meglepni bemutatótermünkben.

  Folyamatosan keressük az új megoldásokat és szerencsére a gyártók évről-évre meglepnek bennünket is különleges sorozataikkal. Ha szeretnél otthonodban egyedi burkolatokat itt az Átrium fürdőszobaszalonban kivételesen nagy választékban találsz trendi vagy éppen merész fal- és padlólapokat.

  Termékeink nem csak a szemnek, de a kéznek is gyönyörűséget okoznak.

  Tudjon meg többet
 • kep

  A design az ajtóig kísér

  Intim sminkfal az előszobában

  Aki szereti a szép tárgyakat és az átlagnál érzékenyebb arra, hogy az éleletét meghatározó tárgyak, burkolatok ne csak praktikusak, de különlegesen szépek is legyenek, nos nekik a belépéskor és távozáskor is érezniük kell, hogy most vannak otthon.

  Egy ügyesen elrejtett sminkfal és pipere sarok még az utolsó pillanatban is adhat egy kis plusszt, hogy önbizalommal és lendülettel induljunk utunkra.

  Minden otthonnak, megvannak a maguk kis szentélyei, amit egy szenvedélyes designer, amilyen Te is vagy, különlegessé tehet.

  Tudjon meg többet
A www.atrium-burkolat.hu oldal ún. cookie-kat használunk szolgáltatásaink teljesebb körű biztosításához.
Elfogadom
Elfogadom