Szenvedélyünk a minőség

A fürdőszoba a mindennapos megújulás helyszíne. Ehhez segítünk átgondolt és minőségi elemekből összeállított enteriőrt felépíteni. 

 • Kiváló fali és padlóburkolatok
  Kiváló fali és padlóburkolatok

  Lehet a fürdőszobád tágas, zegzugos, esetleg egy kis nyugalom szigete, mindegyikhez a legjobb minőségű és hangulatú burkolatokat ajánljuk neked.

 • Szaniterek és kiegészítők
  Szaniterek és kiegészítők

  A víz bennük ölt formát és ezeknek nem csak stílusuk van, de praktikumot is magukban kell hordozniuk, hiszen nem mindegy hogyan engedjük útjára azt.

 • Bútorok a fürdőben
  Bútorok a fürdőben

  Kevesen fordítanak rá elég figyelmet, pedig a jól megválasztott és minőségi bútorok adják a teljesség érzetét a fürdőben. Emellett természetesen a tároló képességük is rendkívül fontos. Nálunk biztosan megtalálod a kedvenced.

Megoldásokat szállítunk

Szép és igényes fürdőszoba berendezéseket sokat lehet találni. Mi a köztük lévő és együttműködő harmóniát mutatjuk meg Önnek.

 • Fürdőszobák és WC-k
  Fürdőszobák és WC-k

  A leggyakrabban a fürdők, higiéniai vagy wellness terekbe keresnek megoldást megrendelőink. Bízz meg tapasztalatunkban és segítünk megtalálni a legjobb megoldást.

 • Lakóterek, teraszok
  Lakóterek, teraszok

  Belső életterünk számos pontján merül fel a szép és időtálló burkolat megválasztásának kérdése. Mindegy, hogy hideg- vagy meleg burkolatokat keres, a régió legnagyobb és legigényesebb választékát találod nálunk.

 • Üzleti és egyéb terek
  Üzleti és egyéb terek

  Egy fogadó vagy kiszolgáló tér, de bármely szolgáltatás minőségére felhívhatja a figyelmet, ha a megfelelő módon rendezi be és látja el fali- vagy padlóburkolatokkal. Hidd el vendégeid figyelmét nem kerüli majd el az igényes fogadtatás és kiszolgálás.

Professzionális hozzáállás

Minden fürdőszoba érdekel bennünket, mert a legtöbbet szeretnénk kihozni mindegyikből. Szakértők vagyunk és ez biztonságot nyújt minden megrendelőnknek.

 • Mindig megkeressük a legjobbat
  Mindig megkeressük a legjobbat

  Ha ismerjük az igényeidet, akkor mindig a legjobbat ajánljuk neked. Erre garanciát jelentenek rendszeres szemléink, amelyekkel a gyártók ajánlatait, fejlesztéseit követjük.

 • Kellő időt fordítunk mindenre
  Kellő időt fordítunk mindenre

  Nem kell attól tartanod, hogy nem jut elég idő feltérképezni az elképzeléseidet. Mindig pontosan annyi időt szánunk a munkára, amennyi szükséges ahhoz, hogy számodra kiváló legyen.

 • A legkorszerűbb eljárásokat alkalmazzuk
  A legkorszerűbb eljárásokat alkalmazzuk

  Megálmodott fürdőszobádat, belső tereidet már a tervezést követően láthatod. Fotó-realisztikus látványterveket készítünk, így még a megépítés előtt végig gondolhatod, hogy szeretni fogod-e az új fürdőszobádat.'

A www.atrium-burkolat.hu oldal ún. cookie-kat használunk szolgáltatásaink teljesebb körű biztosításához.
Elfogadom
Elfogadom